معمولا از خرداد الی آخر تابستان این گیاه رشد میکند. برای بهره از خواص اسپند میتوانید در این ماهها به طبیعتگردی پرداخته و اسپند مورد مصرف خود را، خودتان از طبیعت تهیه کنید.
البته مصرف این گیاه میتواند عوارض جانبی شدیدتری را هم با خود به همراه داشته باشد.
کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماریهای خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.
آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟
تلویزیون ترکیه: ۱۰ هزار مسلح از ادلب به سمت ایران میآیند!
اگر از بیماریهای باکتریایی رنج میبرید، استفاده از اسپند میتواند به سرعت درمان شما کمک شایانی کند.
دود کردن زیاد اسپند برای افراد دچار آلرژی و بیماران مبتلابه آسم مضر است و باعث سردرد، تهوع و تشدید علائم بیماری میشود، همچنین دود اسپند در صورت استفاده مکرر حتی در افرادی که زمینه ژنتیکی آسم ندارند نیز میتواند موجب حساس شدن ریهها و بروز علائم آسم شود.
همین موضوع نیز باعث شده است تا متخصصان طب سنتی توجه بسیار زیادی به این گیاه داشته باشند و استفاده از آن را برای اهداف درمانی توصیه کنند. در ادامه به خواص اسپند و مزایای دود کردن آن در خانه می پردازیم.
دارد. مصرف اسپند برای افرادی که گرم مزاج می باشند مضر بوده و باعث دل درد و
دود اسپند، به دور کردن چشم زخم و ارواح پلید نسبت داده میشود و از آن برای خوشبویی و ضدعفونی کردن محیط نیز استفاده میگردد.
خاصیت ضدباکتریایی اسپند باعث شده است تا این گیاه بتواند باکتریهای موجود در محیط را از بین ببرد و موجب ارتقای سلامت فردی شود.
خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی آن هم میتواند از عفونتهای قارچی و باکتریایی جلوگیری کند. از این گیاه برای افزایش قاعدگی و پاکسازی استفاده میشود اما اگر باردار هستید باید با احتیاط از آن استفاده کنید چون میتواند باعث سقط جنین شود.
اسپند همچنین یک ضدشپش قوی محسوب میشود که میتواند در کاهش این عوامل بیماریزا موثر باشد. click here متخصصان طب سنتی به افراد مبتلا به شپش سر و همچنین کسانی که در خطر ابتلا به این عارضه قرار دارند، استفاده از دود این گیاه را توصیه میکنند.
نیز باید بگوییم که خاصیت میکروب کشی و ضدعفونی کردن دود اسپند به صورت مقطعی می